29-05-10

Terug thuis ...

Zaterdagnamiddag 17.50u. 

Nu vele kinderen al wat hebben kunnen uitrusten en de was allicht aan 't draaien is, nog een afsluitend berichtje rond onze voorbije sportklassen!

U kon meteen zien dat de kinderen moe waren, bij het afstappen van de bus. Gisterenvoormiddag konden ze nog hun hartje ophalen in de speeltuin, niet ver van het sporthotel. Daarna moesten er ook nog prijzen uitgereikt worden: de prijs voor de "beste kamer" en de prijs voor de "beste tafel in de eetzaal". Voor de kamers viel de eer te beurt aan Lotte, Flore, Chayenne, Laurien, Renée en Jelena: proficiat !! Hun kamers waren een toonbeeld van orde en netheid!! In de eetzaal was het de tafel van Yanissa, Emma, Winona, Mira, Pauline, Annelies en Femke die de prijs in de wacht sleepte: ook aan hen een dikke proficiat !! 

Ons laatste middagmaal werd om 12.30u. geserveerd: spinaziepuree, viskrokantjes en als dessert een Berlijnse Bol. Eerlijk gezegd: dit dessert boezemde ons wat angst in ... Het was niet echt het meest geschikte gerecht om daarna rond 14u. op de bus te stappen. Maar de terugreis naar Gavere verliep vlot en rustig! We hadden geen file of verkeersproblemen en we reden tegen 15.30u. de Middelwijk in.

Wij willen alle kinderen proficiat wensen voor hun beleefd, correct gedrag tijdens onze sportklassen. ELKE leerling(e) van 3de en 4de wist zich op een fijne manier in het sporthotel en het sportcentrum te gedragen; zowel tegenover monitoren, leerkrachten, personeel en eigen klasgenoten. Dat sommigen babbelaars zijn, wist u allang. Maar dat onze groep mocht "gezien worden" is een verdienste !!

Wij willen u, ouders, danken voor het vertrouwen dat u ons geeft.

Mvg,

Juf Ann, juf Hilde, juf Nele, Betty.

18:05 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Beste juffen,
Elias heeft zich heel goed geamuseerd. Hij mist de sportklassen. De was en de strijk is erdoor. We willen jullie bedanken voor de goede zorgen voor Elias. Ulrike.

Gepost door: ulrike | 30-05-10

De commentaren zijn gesloten.