27-05-10

Onze laatste avond ...

Onder een heerlijk lentezonnetje konden de 2 laatste sportactiviteiten van deze sportklassen doorgaan: bosspel en oriëntatieloop. Een uitgestippeld parcours volgen, opdrachtjes onderweg oplossen, je weg terugvinden met een plannetje ... dit ging allemaal heel vlot !!

Alsmiddagmaal kregen we aardappelen, balletjes in tomatensaus en boontjes. Een lekker chocoladeflan als dessert maakte het geheel af.

Ondertussen hadden heel wat leerlingen al gevraagd wanneer we nu naar Hidrodoe gingen, dat waterdoecentrum waar je allerlei proefjes met water kunt uitvoeren. Het enthousiasme van de kinderen was dan ook groot als we daar om 14u. het namiddagprogramma opstartten met een 3D-film over de weg van Drip, Drup en Spetter; de waterdruppels. Daarna een bijpassend spel in verband met de film gespeeld: heel leuk, maar ... die proefjes ... wanneer zouden die nu komen?

Het geduld van de kinderen werd niet langer op de proef gesteld en ze kregen de vrijheid om van proefje naar proefje te gaan en uit te testen. Heerlijk!! Heel snel was het al 17 u.: tijd voor drank en koekje en tijd om terug te keren naar het sporthotel. Eventjes verfrissen of drogen (sommigen hadden de "natheid" van water wel heel erg goed uitgeprobeerd) en op naar de eetzaal. Een lekker avondmaal met sandwiches en verschillende vleessalades! Er werd nog maar eens veel en goed gegeten!!

Momenteel maken we ons klaar voor het avondprogramma: quiz en pyjamafuif(je)!! Wat dat precies inhoudt en zal worden, hoort u later nog wel ...

Ondertussen: veel liefs, veel groetjes van alle sportklassers en ...

morgen komen we terug naar huis !!!! We zijn in Gavere, zonder files of andere verkeersproblemen, tussen 15 en 15.30u.

 

19:00 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hey allemaal heeeeeeeeeeeeeeeeeey
oe ist daar ist een beetje leuk?
tis te hope van wel e
alle nog veel plezier
xxx marie

Gepost door: marie | 27-05-10

Dag Winona Dag Noontje, hoe is het daar lieve schat ? We sturen je nog snel dit berichtje om je voor morgen een heel gelukkige verjaardag te wensen; Geniet ervan lieveke. We kijken er alvast naar uit om je morgen terug te zien. Dikke kus, mama, papa en zus.

Gepost door: Patricia Vermaerke | 27-05-10

De commentaren zijn gesloten.