26-05-10

Goed geslapen?

Goedemorgen Gavere !

Momenteel regent het hier in Herentals en de lucht kleurt donkergrijs; dus waarschijnlijk mogen we nog veel nattigheid verwachten ...

We hebben hier ondertussen al een stevig ontbijt achter de kiezen: wit of bruin brood, ontbijtgranen, choco, confituur, siroop, smeerkaas, beleg, yoghurt, koffie, thee, melk of fruitsap; voor elk wat wils. Een goed ontbijt is ook nodig, want er staan vandaag maar liefst 4 sporten op het programma: badminton en mini-voetbal in de voormiddag, baseball en BMX in de namiddag. De kuiten zijn dus maar best goed ingesmeerd en de lichamen fit.

Of iedereen zo fit is, valt nog wat af te wachten. Na een goede zwempartij gisterenavond doken de "heimwee-ongemakken" plots op: hoofdpijn, buikpijn, misselijkheid, last van 'vochtige' ogen en dergelijke meer. Maar met een extra knuffel van de juf, een bemoedigend woordje, een pleistertje of zalfje was het meeste leed al snel verholpen. Vele kinderen lagen algauw te ronken ... op enkelen na dus. Voor sommigen duurde het wat langer vooraleer ze de slaap konden vatten. Geen nood: uiteindelijk lag iedereen zoetjes te slapen. Ook vannacht werden de juffen een paar keer uit dromenland weggehaald om een bedje te verversen, om een slaapliedje te zingen, om wat leed te verzachten.

Om halfacht werden de kinderen gewekt voor een nummertje ochtendgymnastiek op de tonen van "Ik heb een toeter op mijn waterscooter". Bijna iedereen was daarna wakker. Enkelen hadden het moeilijk om de ogen helemaal open te krijgen, zodat de juf nog een extra "wakkermakertje" moest inschakelen.

Vannamiddag staat de kinderen nog een verrassing te wachten wanneer ze terugkomen van de sport. Wat dat wordt, verklappen we zelfs nog niet aan u.

Ondertussen heel veel groetjes en kusjes van onze kinderen aan elke mama, papa, broer, zus, familielid of vriend(in). Groeten aan onze collega's op school! Kusjes aan onze eigen man en kinderen die het thuisfront bewaken !!

Tot later, tot wederschrijfs,

Het sportklasteam te Herentals.

09:44 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Dag Kaat

Regen Zonneschijn of Regen

laat u je (en de andere leerlingen) niet aan het hart komen.

D'er samen eens uit met de juffen is reuzeleuk.

Dikke kus

Oma en opa uit Oudenburg

Gepost door: Opa en oma | 26-05-10

Dag buffaloke Hier ook regen.
BMX in de regen dat is iets voor jou lekker vuil worden.
Nog veel plezier.
Vele groeten en kusjes van ons allen.
Groeten aan iedereen daar.

Gepost door: fam. Peire | 26-05-10

Hier regent het ook al de hele dag. Heb al veel aan jullie gedacht, hoor. Heb je goed geslapen vannacht, Elias? Het is bijna etenstijd voor jullie. Wij gaan frietjes met biefstuk eten. Ik heb ook je Lego, zoals je vroeg.En vrijdag als je thuiskomt lekkere pannenkoeken. Voor iedereen een mooie avond en slaapwel.Tot morgen.

Gepost door: ulrike | 26-05-10

Hallo Arne *, Hallo allemaal Hopelijk zijn jullie niet uitgeregend vandaag, amaai dat was me wel een dagje vol regendruppels.
Hier aan het thuisfront is alles in orde en heb je de groetjes van iedereen.
Aan iedereen wensen we nog een superleuke week toe en vooral SLAAPWEL!

Gepost door: Familie De Stercke | 26-05-10

Dag Kaat Plezante dag gehad vandaag? Hopelijk was het al getopt met regenen om te BMX-en.
Zo te lezen is het daar superleuk.
Nog veel plezier de komende dagen.
Dikke zoen en knuffel
Mama, Papa en Jelle

Gepost door: fam. ducheyne | 26-05-10

Dag Emma Niet te veel van uw bmx-ke gevallen? Ik wens je veel plezier, leef je maar eens goed uit ! Tot vrijdag meid, dikke knuffel xx
Papa

Gepost door: Verhauwen Peter | 26-05-10

Dag Jarno,

twas wel een nat dagje maar hopelijk hebben jullie toch een leuke dag achter de rug.
Hier aan het thuisfront alles ok. Met je ponies alles dik in orde. We kijken uit naar vrijdag om te luisteren naar jullie verhalen.

vele groetjes en een dikke knuffel van mama, papa en jorne

Gepost door: tav Jarno | 26-05-10

Dag Kaat

Wat gaat het toch snel. Nog één nachtje slapen en de sportweek zit er al weer op.

Geniet nog van de laatste avond. De juffen zullen wel opnieuw voor iets leuks gezorgd hebben.

Dikke zoen

Oma en opa

Gepost door: Oma en opa uit Oudenburg | 27-05-10

De commentaren zijn gesloten.