26-05-10

Alweer een dagje voorbij ...

Woensdagavond 20u. Iedereen heeft gedoucht en heeft al z'n slaapkleding aan. Toch moeten de kinderen nog niet gaan slapen, hoor. Na de BMX-activiteit van deze namiddag was een grondige wasbeurt echt wel nodig. Modder van kop tot teen!! Mama's, hou u vast; uw schatje zal een aardig pakje was meebrengen. Maar het was leuk: bochten nemen, heuveltjes pakken, slalommen, starten zoals echte BMX-ers; pure fun! Niettegenstaande het regende, hoorde je geen enkel kind klagen. Hoe natter, hoe vuiler, hoe liever! Dat vonden althans de kinderen, hé. Ook de juffen lieten zich niet kennen: eventjes op die BMX; geen probleem, hoor!

Baseball kon niet doorgaan wegens een te nat veld. In de dojo kregen de kinderen een uurtje judo in de plaats. Ook hierom geen geklaag. Onze jongens en meisjes spelen, sporten, werken zeer goed mee!! Juf Myriam kwam ons een bezoekje brengen en gaf hen zelfs een complimentje voor hun goed gedrag in de eetzaal. Ze zijn inderdaad opvallend rustiger dan andere groepen die hier logeren. Dat mag gezegd worden. Van de eetzaal gesproken: deze middag frietjes gegeten! met stoofvlees, tomaatjes, sla, komkommer en wortel. Als dessert een plakje cake.

U wil nog weten wat die verrassing vannamiddag was? Wel, ..........

dat was een bezoek van de plaatselijke ijskar!! Elk kind kon een ijsje kiezen (zelfbereid ijs!): vanille, mokka, chocolade, kersen, stracciatella of smurfenijs ... Gelooft u dat niemand weigerde? Mmmmmmmmmmmmm ... lekker ..........

Momenteel genieten de kinderen van een uurtje gezelschapsspellen, kleuren, tekenen, of knutselen. Het regenachtige weer liet niet toe buiten iets te organiseren. Maar iedereen is fijn bezig !!

En straks ... oogjes toe en snaveltjes dicht ... slaap lekker !!

20:12 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dag Kaat
was je daar ook zo vuil? Hopelijk wel! Geniet morgen nog van je laatste dagje daar in Herentals!
Groetjes
Ine, Tim, tante en ome tom

Gepost door: Tante en Ome Tom | 26-05-10

Zo te zien was het al heel plezant. Niet op je knie gevallen, Elias? Want de laatste tijd mocht juf Hilde alle dagen ontsmetten en lakjes leggen. Hopelijk is dat ok. Amuseer jullie nog en geniet van de laatste avond daar. Veel plezier met de fuif vanavond. Groetjes, mama.

Gepost door: ulrike | 27-05-10

hoi tatiana, dat vond je leuk zeker zo in de modder spelen. geniet nog maar van de laatste dag en tot vrijdag. kusjes mama en papa

Gepost door: sandrine | 27-05-10

De commentaren zijn gesloten.